ION DETOX - Koko kehoa puhdistava hoito    

Älä jätä väliin mahdollisuutta kokea tätä uutta ja mullistavaa tapaa puhdistaa kehosi... päästä varpaisiin!

Historia

Detoksifikaatio juontaa juurensa yli  5000 vuotta vanhasta perinteisestä intiaanien harjoittamasta Ayur Vedic lääketieteestä. Tässä nimeltä mainitussa hoitomuodossa käytettiin väkevöityä suolaliuosta, jonka tarkoituksena oli poistaa epäpuhtauksia kehosta. Saman tyylisiä hoitoja harjoitettiin Rooman aikoihin julkisten kylpylöiden yhteydessä.  Molemmissa näistä oli tarkoituksena kehon epäpuhtauksien poistaminen, perustuen osmoosiin ja diffuusioon, eli veden siirtymiseen laimeammasta (keho) vahvempaan (suolaliuos) liuokseen. 

Ionisaation (missä vesi on varattu sekä positiivisilla että negatiivisilla ioneilla) käyttäminen detoksifikaation yhteydessä on uusi idea ja sen on havaittu olevan huomattavasti tehokkaampi ja nopeampi tapa poistaa epäpuhtauksia kehosta kuin pelkkä suolavesi. Nykypäivänä yhä useampi homeopaatti käyttää ionisaatioon perustuvaan detoksifikaatio menetelmää valmistelevana hoitona ennen varsinaista homeopaattista terapiaa. Tämän tarkoituksena on puhdistaa keho, jotta sen toiminta tehostuisi ja olisi valmiimpi ottamaan vastaan paremmin homeopaattisen hoidon hyödyt.  Tällä on saatu paljon hyötyä hoidettaessa kroonisia tiloja joissa kehoon on kerääntynyt liikaa epäpuhtauksia.

Kuinka ionisaatio toimii?

Jalkakylvyssä käytettävä vesi (johon on lisätty suolaa) varataan positiivisilla ja negatiivisilla ioneilla elektrolyysin avulla.  Kehossa olevat toksiinit (epäpuhtaudet) ovat myös varautuineessa  muodossa verenkierrossa. Kun ne kulkeutuvat verenkierron mukana jalan alueelle ja siirtyvät verenkierrosta jalkoja ympäröimään veteen.  Negatiivisesti varautuneet toksiinit siirtyvät vedessä olevien positiivisten ionien ja osmoosin sekä diffuusion vaikutuksesta pois verenkierrosta. Posiviivisesti vaurautuneet toksiinit puolestaan poistuvat veden negatiivisen ionien vaikutuksesta. Lopuksi toksiinit neutraloituvat jalkakylpyvedessä. Värin muutos joka vedessä tapahtuu johtuu siitä, että veteen kertyy yhä enemmän ja enemmän toksiineja hoidon aikana.

Mielenkiintoista jalkakylpyhoidosta tekee se, että toksiinien määrän vähenemisen voi itse havaita hoitojakson aikana. Mitä useammin hoito tehdään, sitä kirkkaammaaksi vesi tulee ja hoitojakson loppupuolella veden värissä ei havaita enää suurta muutosta. Tämä on merkki siitä, että kehoon kertyneet epäpuhtaudet ovat alkaneet poistua.  Jalkakylpyhoidon tuloksia voidaan seurata valokuvilla joita otetaan jokaisen kylpyhoidon jälkeen.  Veden värjäytymisen perusteella voidaan havaita minkätyyppiä epäpuhtauksia kehosta on hoidon aikan poistunut. Tätä voidaan tarkastella seuraavanlaisen puhdistumistaulukon avulla.

Kuvateksti

Kuvateksti