Kestopigmentointi

Kestopigmentointi on helppo tapa saada meikattu ulkonäkö useammaksi vuodeksi. Se helpottaa huomattavasti jokapäiväistä elämä ja säästää aikaa päivittäisissä meikkausrutiineisssa. Kestopigmentointi sopii hyvin aktiiviseen elämään, voit urheilla tai saunoa ja silti näyttää tyrmäävältä. Sen avulla on myös mahdollista korjata kasvojen luonnollisia epäsymmetrioita, sekä visuaalisesti häivyttää arpia esimerkiksi kulmien tai huulien alueella.

Kestopigmentointi eroaa normaalista tatuoinnista siten, että väriaine laitetaan ainostaan ihon pintakerroksiin. Pigmentointi ei ole tatuoinnin tapaan pysyvä, vaan haalistuu muutaman vuoden kuluessa olemattomaksi.

Kestopigmentoinnin sävyt ja muodot käydään aina etukäteen läpi asiakkaan kanssa. Ennen toimenpidettä asiakas hyväksyy suunnitelman. Pigmentointi suunnitellaan aina näyttämään mahdollisimman luonnolliselta. Ennen toimenpidettä ja toimenpiteen aikana käytetään puudutusaineita. Väripigmenti pysyy ihossa 1-3 vuotta. Aika riippuu ihontyypistä: kuivaihoisilla pigmentointi pysyy kauemmin kuin rasvaisissa ihontyypeissä. Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja ja erityisesti siihen suunniteltuja väripigmenttejä. Pysyvämmän lopputuloksen aikaansaamikseksi käsittely tehdään kahdesti. Toinen toimenpide tehdään noin kahden kuukauden päästä ensimmäisestä. Heti toimenpiteen jälkeen sävyt näyttävät tummemmilta kuin miltä lopputulos tulee myöhemmin näyttämään.

Salongissamme tehtävät kestopigmentoinnit:

Varjostus-tekniikka - luo sellainen efektin, kun kulmat olisivat kevyesti meikatut kulmakynällä tai kulmapuuterilla.

Hiuskarva-tekniikka - luo kulmakarvoihin yksittäisesti piirrettyjen karvojen efektin.

Stardust-tekniikka - kuten puuterilla meikatut kulmat, pehmeällä ombre efektilla (liukuvasti vaaleasta tummempaan).

Yläluomi, vain ripsien väliin - kestopigmentointi ripsien juurella korostaa silmien kaunista muotoa, saa myös ripset näyttämään tiheämmiltä

Huulten kestopigmentointi - vahvistaa huulten omia rajoja ja tuo huulin täyteläisyyttä.

Mahdollisiä esteitä kestopigmentoinnille:

- HIV - Hepatiitti

- Flunssa tai muu tulehdus

- Sokeritauti

- Verenohennuslääkitys

- Verenvuototauti

- Puudutusaineallergia

- Raskaus ja imetys

Jos asiakas on altis huuliherpekselle, kannataa aloittaa estolääkitys 2-4 päivää ennen toimenpidettä. Silmätulehduksen jälkeen on syytä odottaa vähintään kaksi viikkoa.

Kestopigmentoinnin jälkeen:

- tulisi vältää meikkausta ensimmäisinä päivinä käsitellyllä alueella;

- levittää käsitellylle alueelle hoitovoidetta;

- välttää ruven raapimista;

- välttää ihon kuorintaa käsitellyllä alueella (n. 1kk);

- välttää 2 viikon ajan aurinkoa, saunaa ja voimakasta hikoilua.